12

tala fou

Laser Ranging ma le atamai Logistics

Faatasi ai ma le televave o atinaʻe i le atamai faʻatauga ma le E-fefaʻatauaʻiga, o loʻo faʻatuputeleina le fesoʻotaʻiga i lo tatou olaga.O le initaneti o mea (loT) e aumaia ai e le gata o le tele o mea faigofie ae o nisi foʻi luitau fou i tagata.A'o fa'aogaina le tele o fa'aoga o masini fa'atino maualuga ma taugofie, o lo'o fa'agasolo mai ai le malepelepe o le fa'aputuga o lo'o i ai nei o lo'o i ai nei o lo'o i ai le fa'atonuga atamai, ae o le tele o le alualu i luma ua faia i totonu.leisa fa'aogaina tekinolosi, ma lautele talosaga i logistics atamai ua faʻatinoina e ala i le faʻaogaina lelei o le fuaina o le mamao ma le saoasaoa, faʻatulagaina ma isi mataʻituina ma lasers ma sensors, ma isi.

Le atamai logistics systemmafaifaaauupegaina i le amaualuga maualuga leisamamaomodule, lea e mafai ona iloa vave le suʻesuʻeina o le tele o vaega, ma le taimi e tuʻu ai le pusa, o le fuaina o le voluma e mafai ona vave iloa, lea e fetaui ma le faʻavasegaina ma le faʻatulagaina o uta o pusa.

E le gata i lea, o le teuina o mea e mafai ona fuaina e ala i le fuaina o le maualuga o le meafaitino ma lemasini mamao leisa.Leisa rangi sensor e maua ai le lelei o le laʻititi laʻititi, leai se fesoʻotaʻiga, tele fua faʻatatau, maualuga saʻo ma maualalo le faʻaaogaina o le eletise, ma isi, faʻaogaina faigofie, ma e mafai foi ona fuaina le iugafono o le 1mm i le maualuga o le vevela ma le maualuga o le mamafa, ma le vaapiapi o le siosiomaga. .

I le taimi lava e tasi, o leleisa ta'amilosaga modulee mafai ona fesoasoani i robots AGV e aloese mai faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu o le faleteuoloa, faʻapipiʻi e suʻe ma pikiina oloa i se tulaga tutoʻatasi,si'isi'i tui ma le saogalemu o tagata i le puipuia o fete'ena'iga ma isi.

AGV robots aloese mai faʻalavelave     Fa'asologa o nofoaga fa'apipi'i     Aloese mai forklift

Fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i i matou e su'esu'e atili talosaga omasini fa'aogaina leisama logistics atamai, O loʻo faʻatali a matou inisinia faʻapitoa mo lau faʻatalanoaga i luga ole laiga.

 

Email: sales@skeadeda.com

Skype: ola:.cid.db78ce6a176e1075

Whatsapp: +86-18161252675

whatsapp

 


Taimi meli: Mati-02-2023